Sminktetoválás oktatás

Kedves Kolléganők!

28 éve tetoválok és akik ismernek engem és a munkámat, azok pontosan tudják, hogy a szakmámat, konkrétan a sminktetoválást illetően maximalista, sőt egyenesen megszállott vagyok.

Azt gondolom, hogy soha nem jön, nem jöhet el az a pillanat, amikor azt mondhatjuk, hogy mindent tudunk ezen a területen.
Mindig vannak és lesznek újdonságok, mindig van mit tanulni.

28 éves szakmai és 21 éves oktatói tapasztalattal a hátam mögött sok olyan elrontott munkát láttam és javítottam, amelyeknek nem lett volna szabad elkészülniük, illetve nem úgy.

Sok olyan kolléganőnek tartottam továbbképző tanfolyamot, akiknek sok éves tapasztalattal a színelmélet tananyaga gyakorlatilag teljesen új volt vagy nem tudtak szájat satírozni, szemöldököt szálazni vagy éppen nem tudtak mit kezdeni egy elrontott tetoválással.
Azoknak, aki itt most elgondolkodtak, hogy bizony nekem is lenne még mit tanulnom, ajánlom a továbbképző tanfolyamot, azoknak akik még nem tudnak tetoválni, de szeretnék elsajátítani a kozmetika eme szép ágának fortélyait, ajánlom az alaptanfolyamot.

Azok pedig, akik hasonlóan gondolkodnak és dolgoznak, mint én, fogadok, hogy ugyan úgy problémát okoz, hogy kinek a kezei alá merjenek befeküdni, (elérhető áron), mint nekem.
Őket, Titeket várlak szeretettel egy kis eszmecserére, valamint a csak Nektek, igényes Kolléganőknek szóló engedményes sminktetoválási árakkal.
Bővebben információ erről telefonon: 0670/316-6211.