Szemöldök tetoválás jó választás a szemöldök ívének hangsúlyossá tételére, fazonjának korrigálására, illetve abban az esetben, ha a színével elégedetlen. A szemöldök egyéni kialakítására, illetve a bőr tónusához és az egyéniséghez illeszkedő színharmónia megalkotására többfajta technikai megoldás létezik. A szemöldököt általában satír vagy speciális soft powder technikával készítjük, mivel azoknak, akiknek gyér vagy formailag tökéletlen a szemöldökük, csak ez a megoldás jöhet szóba, Azoknak, akiknek szép dús a szemöldökük, csak az eleje vagy a vége rövidebb a kelleténél, esetleg köztes hiány van, szálazott technikával ki tudjuk korrigálni a hiányzó részt.

A szemöldök tetoválás nagyon sokféle lehet, a személyre szabott igény szerint. Lehet satírozott abban az esetben, ha majdhogynem teljesen más ívet, formát vagy elhelyezkedést óhajtunk adni neki, mint ahol egyébként a szőr növekedése történik, illetve ha valamilyen okból nincs szőrzet.

Amikor csak dúsítani szeretnénk és esetleg a szemöldök végeket feljebb “csalni”, arra alkalmas lehet a szálazott szemöldök, amelyet mi már akár a legújabb, úgynevezett soft powder technikával tetoválunk. És ha ennek még adunk egy világosabb satírozott alapot és a szálazást két színnel végzzük, azt nevezzük “3D” szemöldöknek, ami gyönyörű természetes hatást kelt és ezért különösen jól áll a világos hajú hölgyeknek.

A jól megválasztott szemöldök, igazi keretet kölcsönöz arcunknak, teljességgel képes megváltoztatni a szemünk állását és hihetetlen mértékben fiatalíthatja meg egész arcunkat.

 

Fájdalomcsillapításra a Purebeau Ultra DAB-ját alkalmazzuk, melynek köszönhetően nincs vagy minimális a fájdalomérzet.

A munka időtartama 1-1,5 óra.

Árakat az alábbi listában találja Árlista

Az ár tartalmazza az egyszeri korrekciót, melyet 1 hónapon belül érdemes elvégezni.

 

A satír 3 – 5 évig marad a bőrben, majd folyamatosan kikopik.

 

Jó tudni, ha a szemöldökét tetováltatja:

A szemöldök tetoválás előtt 2 nappal nem szabad kozmetikai kezelést, valamint tartós szemöldökfestést csináltatni és természetesen a tetoválás után sem 1,5 – 2 hétig.

A szemöldök tetoválása után nem szabad napozni, szoláriumozni, uszodába, strandra és szaunába menni szintén 1 hétig. Szabad viszont arcot, hajat mosni, de lehetőleg gyors, célirányos zuhanyzással, hogy ne áztassuk fel a tetovált bőrfelületet és utána csak könnyed mozdulatokkal itassuk fel a vizet a területről. Amit szigorúan tilos: kaparni, vakarni a tetovált vonalat, illetve a varr- darabkákat letépni. Kell viszont egészen vékonyan napi 5-6 alkalommal vékonyan Bepanthen kenőccsel kenegetni a felületet.

A szemöldök tetoválás esetében is igaz, hogy 1 hónappal a tetoválás elkészítése után egy ún, színfrissítő, szükség esetén pigment pótló korrekcióra van szükség. Ezt az ár minden esetben tartalmazza és érdemes tudni, hogy a korrekció sokkal rövidebb ideig tart.

A munkákról inspirációként a galériában található fotókat érdemes megtekinteni!