A száj kontúrozását és az ajkak színnel betöltését azoknak ajánljuk, akik nem szeretnek bajlódni az állandó rúzsozással, de egyéniségükhöz illő, szép színű, érzéki ajkakat szeretnének. Praktikus és kényelemes. A száj, az ajkak formájának esetleges változtatására, nagyítására és a természetes vagy választott szín és annak telítettségének elmélyítésére alkalmas. Itt választható csak a száj kontúrjának tetoválása, vagy fél satír, illetve teljes satír, amely lehet akár két színből kombinálva, ami által a száj nagysága, vastagsága optikailag növelhető.

ÚJ tetovált száj technológia! 3D szájfénytechnika! Szájtetoválás teljes satírral, két színből megsatírozva és a száj körül egy világos árnyékkal, az optikailag még nagyobb, még plasztikusabb és gyönyörű éles kontúrokkal rendelkező szájért!

tetovalt-ajak-9-satir

Fájdalomcsillapításra a Purebeau TAG 45 Geel-jét alkalmazzuk, melynek köszönhetően nincs vagy minimális a fájdalomérzet.

A munka időtartama: 1,5 óra – 2,5 óra

Az ár tartalmazza az egyszeri korrekciót, melyet 1 hónapon belül érdemes elvégezni.

A kontúr és a satír 3 – 5 évig marad a bőrben, majd folyamatosan kikopik.

Jó tudni, ha a száját tetováltatja:

A száj tetoválása előtt a legfontosabb, hogy ha valaki hajlamos a herpeszre (1 évben 1-2 alkalommal kijövő herpesz már hajlamot jelent), akkor a tetoválás előtt 1 nappal el kell kezdeni szedni a 800 mg-os Telviran (receptköteles!) nevű tablettát, a tetoválás napján és az azt követő 4-5 napban továbbra is szedni kell. Így teljes mértékben elkerülhető ez a kellemetlen tünet, érthető, hogy sokakat ez tart(ott) vissza a szájtetoválástól.

A száj tetoválása után nem szabad napozni, szoláriumozni, uszodába, strandra és szaunába menni szintén 1 hétig. Szabad viszont arcot, hajat mosni, de lehetőleg gyors, célirányos zuhanyzással, hogy ne áztassuk fel a tetovált bőrfelületet és utána csak könnyed mozdulatokkal itassuk fel a vizet a területről. Amit szigorúan tilos: kaparni, vakarni a tetovált vonalat, illetve a varr- darabkákat letépni. Kell viszont egészen vékonyan napi 6-8 alkalommal vékonyan Bepanthen kenőccsel kenegetni a felületet.

A szájkontúr vagy satír tetoválás esetében is igaz, hogy 1 hónappal a tetoválás elkészítése után egy ún, színfrissítő, szükség esetén pigment pótló korrekcióra van szükség. Ezt az ár minden esetben tartalmazza és érdemes tudni, hogy a korrekció sokkal rövidebb ideig tart.