Szolgáltatások

Szemhéjkontúr tetoválás

Szemhéjkontúr tetoválás alkalmazható a szem hangsúlyossá tételére, valamint a szem formájának korrigálására. Egyénre szabottan, a vékony szempillatőben húzott vonaltól, egészen a vastag vonalvezetésig. Azoknak, akiknek gyér és világos szempillájuk van, de nem akarnak kontúrt, ajánljuk a szempilla sűrítést, amely a szempilla tövekben, pontszerűen látszik, hatása teljesen természetes. A felső és alsó szemhéj tetoválásának célja a szem természetes szépségének hangsúlyozása, a szemforma előnyös befolyásolása. A felső szemhéjon tetoválható vastagabb szélesebb ívelt vonal is, esetleg húzott véggel, mintha tussal lenne kifestve a szemünk. De természetes a “füstös szemeket” is meg tudjuk már tetoválni!

 

 

szemhejkontúr

Fájdalomcsillapításra a Purebeau Green Geel-jét alkalmazzuk, melynek köszönhetően nincs vagy minimális a fájdalomérzet.

A munka időtartama 1-1,5 óra.

Árakat az alábbi listában találja Árlista

Az ár tartalmazza az egyszeri korrekciót, melyet 1 hónapon belül érdemes elvégezni.

A kontúr 3 – 5 évig marad a bőrben, majd folyamatosan kikopik.

Jó tudni, ha a szemhéját tetováltatja:
Mivel a szemhéj bőre rendkívül érzékeny, ezért a legtöbb vendégnek a tetoválás után duzzadt, pirosas lehet a tetovált bőrfelület. Ezért ajánlott, hogy akit ez a munkahelyén vagy egyéb okoknál fogva zavar, az péntek délutánra vagy szombati napra kérjen időpontot.

Szemhéj tetoválása előtt 2 nappal nem szabad kozmetikai kezelést, valamint tartós szempillafestést csináltatni és természetesen a tetoválás után sem 1,5 – 2 hétig.

A szemhéj tetoválása után kerülendő 1 hétig a szempillaspirál és egyéb szemhéjfestékek használata, valamint nem szabad napozni, szoláriumozni, uszodába, strandra és szaunába menni szintén 1 hétig. Szabad viszont arcot, hajat mosni, de lehetőleg gyors, célirányos zuhanyzással, hogy ne áztassuk fel a tetovált bőrfelületet és utána csak könnyed mozdulatokkal itassuk fel a vizet a területről.

Amit szigorúan tilos: kaparni, vakarni a tetovált vonalat, illetve a varr- darabkákat letépni. Kell viszont egészen vékonyan napi 3-4 alkalommal vékonyan Bepanthen kenőccsel kenegetni a felületet.

A szemhéj tetoválás esetében is igaz, hogy 1 hónappal a tetoválás elkészítése után egy ún, színfrissítő, szükség esetén pigment pótló korrekcióra van szükség. Ezt az ár minden esetben tartalmazza és érdemes tudni, hogy a korrekció sokkal rövidebb ideig tart és nem lesz már duzzadt a szemhéj.

Szemöldök tetoválás

Szemöldök tetoválás jó választás a szemöldök ívének hangsúlyossá tételére, fazonjának korrigálására, illetve abban az esetben, ha a színével elégedetlen. A szemöldök egyéni kialakítására, illetve a bőr tónusához és az egyéniséghez illeszkedő színharmónia megalkotására többfajta technikai megoldás létezik. A szemöldököt általában satír vagy speciális “M” technikával készítjük, mivel azoknak, akiknek gyér vagy formailag tökéletlen a szemöldökük, csak ez a megoldás jöhet szóba, Azoknak, akiknek szép dús a szemöldökük, csak az eleje vagy a vége rövidebb a kelleténél, esetleg köztes hiány van, szálazott technikával ki tudjuk korrigálni a hiányzó részt.

A szemöldök tetoválás nagyon sokféle lehet, a személyre szabott igény szerint. Lehet satírozott abban az esetben, ha majdhogynem teljesen más ívet, formát vagy elhelyezkedést óhajtunk adni neki, mint ahol egyébként a szőr növekedése történik, illetve ha valamilyen okból nincs szőrzet.

Amikor csak dúsítani szeretnénk és esetleg a szemöldök végeket feljebb “csalni”, arra alkalmas lehet a szálazott szemöldök, amelyet mi már akár a legújabb, úgynevezett “M” technikával tetoválunk. És ha ennek még adunk egy világosabb satírozott alapot és a szálazást két színnel végzzük, azt nevezzük “3D” szemöldöknek, ami gyönyörű természetes hatást kelt és ezért különösen jól áll a világos hajú hölgyeknek.

A jól megválasztott szemöldök, igazi keretet kölcsönöz arcunknak, teljességgel képes megváltoztatni a szemünk állását és hihetetlen mértékben fiatalíthatja meg egész arcunkat.

szemoldok-tetovalasFájdalomcsillapításra a Purebeau Ultra DAB-ját alkalmazzuk, melynek köszönhetően nincs vagy minimális a fájdalomérzet.

A munka időtartama 1-1,5 óra.

Árakat az alábbi listában találja Árlista

Az ár tartalmazza az egyszeri korrekciót, melyet 1 hónapon belül érdemes elvégezni.

A satír 3 – 5 évig marad a bőrben, majd folyamatosan kikopik.

Jó tudni, ha a szemöldökét tetováltatja:

A szemöldök tetoválás előtt 2 nappal nem szabad kozmetikai kezelést, valamint tartós szemöldökfestést csináltatni és természetesen a tetoválás után sem 1,5 – 2 hétig.

A szemöldök tetoválása után nem szabad napozni, szoláriumozni, uszodába, strandra és szaunába menni szintén 1 hétig. Szabad viszont arcot, hajat mosni, de lehetőleg gyors, célirányos zuhanyzással, hogy ne áztassuk fel a tetovált bőrfelületet és utána csak könnyed mozdulatokkal itassuk fel a vizet a területről. Amit szigorúan tilos: kaparni, vakarni a tetovált vonalat, illetve a varr- darabkákat letépni. Kell viszont egészen vékonyan napi 5-6 alkalommal vékonyan Bepanthen kenőccsel kenegetni a felületet.

A szemöldök tetoválás esetében is igaz, hogy 1 hónappal a tetoválás elkészítése után egy ún, színfrissítő, szükség esetén pigment pótló korrekcióra van szükség. Ezt az ár minden esetben tartalmazza és érdemes tudni, hogy a korrekció sokkal rövidebb ideig tart.

Szájkontúr tetoválás

Szájkontúr tetoválás használható a száj formájának korrigálására, illetve a száj hangsúlyossá tételére, az ajkak érzéki vonalának kialakítására. Egyéni igényektől függően a vékonytól a vastag kontúrig, a bőr tónusához és az egyéniséghez illeszkedő színben. Alkalmas a száj, az ajkak formájának esetleges változtatására, nagyítására és a természetes vagy választott szín és annak telítettségének elmélyítésére. Itt választható csak a száj kontúrjának tetoválása, vagy fél satír, illetve teljes satír, amely lehet akár két színből kombinálva, ami által a száj nagysága, vastagsága optikailag növelhető.

ÚJ tetovált száj technológia! 3D száj! Szájtetoválás teljes satírral, két színből megsatírozva és a száj körül egy világos árnyékkal, az optikailag még nagyobb, még plasztikusabb és gyönyörű éles kontúrokkal rendelkező szájért!

tetovalt-ajak
tetovalt-ajak

Fájdalomcsillapításra a Purebeau TAG 45 Geel-jét alkalmazzuk, melynek köszönhetően nincs vagy minimális a fájdalomérzet.

A munka időtartama: 1,5 óra.

Árakat az alábbi listában találja Árlista

Az ár tartalmazza az egyszeri korrekciót, melyet 1 hónapon belül érdemes elvégezni.

A kontúr 3 – 5 évig marad a bőrben, majd folyamatosan kikopik.

Jó tudni, ha a száját tetováltatja:

A száj tetoválása előtt a legfontosabb, hogy ha valaki hajlamos a herpeszre (1 évben 1-2 alkalommal kijövő herpesz már hajlamot jelent), akkor a tetoválás előtt 1 nappal el kell kezdeni szedni a 800mg-os Telviran (receptköteles!) nevű tablettát, a tetoválás napján és az azt követő 4-5 napban továbbra is szedni kell. Így teljes mértékben elkerülhető ez a kellemetlen tünet, érthető, hogy sokakat ez tart(ott) vissza a szájtetoválástól.

A száj tetoválása után nem szabad napozni, szoláriumozni, uszodába, strandra és szaunába menni szintén 1 hétig. Szabad viszont arcot, hajat mosni, de lehetőleg gyors, célirányos zuhanyzással, hogy ne áztassuk fel a tetovált bőrfelületet és utána csak könnyed mozdulatokkal itassuk fel a vizet a területről. Amit szigorúan tilos: kaparni, vakarni a tetovált vonalat, illetve a varr- darabkákat letépni. Kell viszont egészen vékonyan napi 6-8 alkalommal vékonyan Bepanthen kenőccsel kenegetni a felületet.

A szájkontúr vagy satír tetoválás esetében is igaz, hogy 1 hónappal a tetoválás elkészítése után egy ún, színfrissítő, szükség esetén pigment pótló korrekcióra van szükség. Ezt az ár minden esetben tartalmazza és érdemes tudni, hogy a korrekció sokkal rövidebb ideig tart.

Szájsatír vagy félsatír, szájfénytechnika

A száj kontúrozását és az ajkak színnel betöltését azoknak ajánljuk, akik nem szeretnek bajlódni az állandó rúzsozással, de egyéniségükhöz illő, szép színű, érzéki ajkakat szeretnének. Praktikus és kényelemes. A száj, az ajkak formájának esetleges változtatására, nagyítására és a természetes vagy választott szín és annak telítettségének elmélyítésére alkalmas. Itt választható csak a száj kontúrjának tetoválása, vagy fél satír, illetve teljes satír, amely lehet akár két színből kombinálva, ami által a száj nagysága, vastagsága optikailag növelhető.

ÚJ tetovált száj technológia! 3D szájfénytechnika! Szájtetoválás teljes satírral, két színből megsatírozva és a száj körül egy világos árnyékkal, az optikailag még nagyobb, még plasztikusabb és gyönyörű éles kontúrokkal rendelkező szájért!

tetovalt-ajak-9-satirFájdalomcsillapításra a Purebeau TAG 45 Geel-jét alkalmazzuk, melynek köszönhetően nincs vagy minimális a fájdalomérzet.

A munka időtartama: 1,5 óra – 2,5 óra

Az ár tartalmazza az egyszeri korrekciót, melyet 1 hónapon belül érdemes elvégezni.

A kontúr és a satír 3 – 5 évig marad a bőrben, majd folyamatosan kikopik.

Jó tudni, ha a száját tetováltatja:

A száj tetoválása előtt a legfontosabb, hogy ha valaki hajlamos a herpeszre (1 évben 1-2 alkalommal kijövő herpesz már hajlamot jelent), akkor a tetoválás előtt 1 nappal el kell kezdeni szedni a 800 mg-os Telviran (receptköteles!) nevű tablettát, a tetoválás napján és az azt követő 4-5 napban továbbra is szedni kell. Így teljes mértékben elkerülhető ez a kellemetlen tünet, érthető, hogy sokakat ez tart(ott) vissza a szájtetoválástól.

A száj tetoválása után nem szabad napozni, szoláriumozni, uszodába, strandra és szaunába menni szintén 1 hétig. Szabad viszont arcot, hajat mosni, de lehetőleg gyors, célirányos zuhanyzással, hogy ne áztassuk fel a tetovált bőrfelületet és utána csak könnyed mozdulatokkal itassuk fel a vizet a területről. Amit szigorúan tilos: kaparni, vakarni a tetovált vonalat, illetve a varr- darabkákat letépni. Kell viszont egészen vékonyan napi 6-8 alkalommal vékonyan Bepanthen kenőccsel kenegetni a felületet.

A szájkontúr vagy satír tetoválás esetében is igaz, hogy 1 hónappal a tetoválás elkészítése után egy ún, színfrissítő, szükség esetén pigment pótló korrekcióra van szükség. Ezt az ár minden esetben tartalmazza és érdemes tudni, hogy a korrekció sokkal rövidebb ideig tart.

Testmotívum tetoválás

Divatos, figyelemfelkeltő, egyéni! Különböző formák, különböző színekben, akár hozott minta alapján. Előnye, hogy a bőrből nyom nélkül kopik ki, hegesedés kizárt, mivel csak a bőr hámrétegében dolgozunk.

Fájdalomcsillapításra a Purebeau TAG 45 Geel-jét alkalmazzuk, melynek köszönhetően nincs vagy minimális a fájdalomérzet.

test-tetovalas

A munka időtartama: 1,5 óra – 3 óra

Ára: felülettől függően 35.000 Ft-tól 130.000 Ft-ig

Az ár tartalmazza az egyszeri korrekciót, melyet 1 hónapon belül érdemes elvégezni.

A kialakított minta 3 – 5 évig marad a bőrben, majd folyamatosan kikopik.

Jó tudni, ha testmotívumot készíttet:

Sminktetoválás után nem szabad napozni, szoláriumozni, uszodába, strandra és szaunába menni 2 hétig. Az első napokban ajánlott steril gézzel vagy fóliával letakarniés úgy felvenni rá a ruházatot, de legjobb, ha minél többet van szabadon, tehát jó olyan időszakban készíttetni, amikor lehetőség van pár nap otthonlétre.

 

Napi 6-8 alkalommal, vékonyan Bepanthen Plus kenőccsel kell kenegetni. 6 hét után korrekció, amelyet az ár tartalmaz minden esetben.

Rontott sminktetoválás javítása

Sokan fordulnak hozzám azzal, hogy javítsam ki a mások által elrontott tetoválását. Ez nagyon nehéz, ugyan akkor nagyon hálás feladat. Több féle megoldás is létezik, attól függően, hogy mekkora a probléma.

tatoo-remover

  • A legegyszerűbb, ha a színt kell korrigálni, hiszen biztos és alapos színelméleti ismeretekkel megállapítható, hogy miért módosult a szín (vagy eleve miért nem lett jó) és a bőr alap színtónusának figyelembe vételével korrigáljuk, javítjuk a sminktetoválás színét.
  • Ha a forma (is) rossz, akkor már nehezebb a helyzet, ekkor 3 féle megoldás adódhat. A legegyszerűbb, ha a forma, fazon minimális módosításával gyakorlatilag “átszabjuk” a tetoválást, kiegészítve azt. (Kicsit vastagabb lesz a kontúr, de legalább egyforma…)
  • A második lehetőség, ha az elrontott részt ún. bőrszínnel lefedjük. Ez egy egyszerű és praktikus megoldás, de nagy felületet nem érinthet, mivel bár a bőr színével megegyező színt elő tudunk állítani a különböző speciális bőrszínű pigmentek segítségével, de nap illetve szolárium hatására a bőrszínnel fedett részek nem fognak úgy barnulni, mint a normál bőr.
  • A harmadik lehetőség a legproblémásabb és egyben a legköltségesebb eljárás. Az ún. Tatto Remover nevű szerrel gyakorlatilag kiszedjük a tetoválást, azaz a pigmentet a bőrből. Ennek szernek a használata nagy gyakorlatot és szakmai ismeretet igényel. A tetoválás színétől és attól függően, hogy milyen régen készült, akár egyetlen alkalom is elég lehet arra, hogy eltávolítsuk a nem kívánatos részeket, de lehet 2 -3 alkalom is. Amit tudni kell, ha valaki ezt a módszert választja: nem hegesedik a felület, nyom nélkül gyógyul, viszont a hám gyógyulása sokkal lassúbb folyamat, akár 2 – 3 hétig is tarthat.

Összefoglalva tehát, általában minden elrontott tetoválás kijavítható, az “elrontottság” mértékétől függ azonban, hogy melyik módszerrel tudjuk azt korrigálni.

 

Hajtetoválás

Sokakat, elsősorban a férfiakat zavarja a kopaszodás. Amikor már mindent kipróbáltak, csodaszerek egész tárházát és csak nem nőtt vissza az áhított hajkorona, akkor érdemes elgondolkodni ezen a rendkívüli eljáráson, a hajtetováláson. A hajbeültetés nagyon kockázatos, drága és elsősorban fájdalmas. A hajtetoválás ezzel szemben egy fájdalommentes, lényegesen olcsóbb és természetesen kockázatmentes technológia. Azon a területen, ahol a haj kihullott (ennek oka különböző lehet, akár genetikai, akár betegség, akár baleset vagy műtét okozta) pótoljuk a fejbőrön, persze csak optikailag a hajat. Úgy kell ezt elképzelni, mint amikor valakinek van haja, de leborotválja vagy 0-s géppel letolják neki és éppen kezd visszanőni. Igazából leginkább egy jó erős, „macsós” borostához lehet hasonlítani a végeredményt, csak ez a fejbőrön lesz. Azoknak kínál tehát ez hosszantartó és biztonságos megoldást, akiknek amúgy is tüsi hajuk volt, géppel nyírták. (Akik hosszú, fésülhető hajat szeretnének, azoknak ez sajnos nem megoldás.) Viszont aki a hajtetoválást választja, annak garantáltan megnő az önbizalma, markánsabb, férfiasabb lesz a megjelenése.

A kopaszság több féle lehet, akár teljes, akár részleges, akár csak foltokban hiányzik a haj, ezzel a különleges módszerrel újra dús, egységes hajat garantálhatunk viselőjének.

Amit tudni kell a hajtetoválással kapcsolatban:

  • nem praktikus a nyári időszakban végezni, mivel utána nem érheti nap, viszont a sapka viselete nem javasolt, ráadásul nyáron izzad a fejbőr, ami szintén nem jó ebben az esetben.
  • hajtetoválás után nem lehet néhány napig erős izzadással járó sportot űzni, nem érheti nagy mennyiségű víz (nem állunk hosszan a zuhany alatt) valamint nem szabad uszodába, szaunába, szoláriumba menni.
  • a műveletet követően pár napig kenni kell vékonyan Bepanthen krémmel, valamint ügyelni kell a sterilitásra.

A hajtetoválás a közösen megbeszélt és a kopasz fejbőrön bejelölt területen történik, bőrfelület érzéstelenítéssel. Az érzéstelenítés egy speciális folyadékkal történik, nem injekcióval. A hajtetoválás során apró sörtéket imitáló „hajpöttyök” készülnek. Időigényes ugyan, de nem fájdalmas! A terület nagyságától függően 1 órától akár 6-7 óráig is tarthat az eljárás. Az ár szintén a tetoválandó terület nagyságától függ, épp ezért minden esetben javasolt egy konzultáció.

0 Követő

0 5 csillagos értékelés

0 év tapasztalat