Sminktetoválás fajták

Szemhéj tetoválás:

A szem hangsúlyossá tételére, valamint a szem formájának korrigálására. Egyénre szabottan, a vékony szempillatőben húzott vonaltól, egészen a vastag vonalvezetésig. szemhéj kontúr »

Szemöldök tetoválás:

A szemöldök ívének hangsúlyossá tételére, fazonjának korrigálására, illetve abban az esetben, ha a színével elégedetlen. A szemöldök egyéni kialakítására többfajta technikai megoldás, illetve a bőr tónusához és az egyéniséghez illeszkedő színharmónia megalkotására van lehetőség. szemöldök tetoválás »

Szájkontúr tetoválás:

A száj formájának korrigálására, illetve a száj hangsúlyossá tételére, az ajkak érzéki vonalának kialakítására. Egyéni igényektől függően a vékonytól a vastag kontúrig, a bőr tónusához és az egyéniséghez illeszkedő színben. szájkontúr tetoválás »

Teljes szájsatír tetoválás:

A száj kontúrozását és az ajkak színnel betöltését azoknak ajánljuk, akik nem szeretnek bajlódni az állandó rúzsozással, de egyéniségükhöz illő, szép színű, érzéki ajkakat szeretnének. szájsatír »

Testmotívumok:

Divatos, figyelemfelkeltő, egyéni! Különböző formák, különböző színekben, akár hozott minta alapján. Előnye, hogy a bőrből nyom nélkül kopik ki, hegesedés kizárt, mivel csak a bőr hámrétegében dolgozunk. testmotívum »