PUREBEAU sminktetováló termékek

purebeau

Nagyon fontos, hogy milyen tapasztalattal rendelkezik az, aki a sminktetoválást készíti, de legalább ilyen fontos az is, hogy mivel dolgozik:

A PUREBEAU sminktetováló gépei a pigmentáló készülékek legújabb generációi, a világ felső kategóriájú csúcsminőségű tetováló gépei közé tartoznak, összehasonlíthatatlan a precizitásuk, gyorsaságuk. Az igényes, formatervezett, tartós külső és innovatív technika egyszerű kezelhetőséget és professzionális munkát tesznek lehetővé.

purebeau

Teljesen egyénre szabott kezelést tesz lehetővé a bőr felületéhez alkalmazkodó tűsebesség. A tetoválógépek a tartós pigmentálás (testtetoválás, orvosi pigmentálás, mikropigmentálás és tartós sminktetoválás) bármely területének igényét kielégítik.

Egyedülállóan széles tű- és pigmentválaszték áll azok rendelkezésére, akik ezt a csúcsminőségű megoldást választják. A cég gondolt azokra is, akik testmotívumokat készítenek, mivel többféle ún. lapos tűt fejlesztettek gépeikhez, melyek az ábrák gyors és fájdalommentes betöltésére szolgálnak a PUREBEAU által forgalmazott tűk nem a meghajlított végű tetováló tűk elvén készültek, hanem az akupunktúrás tűkhöz hasonlóan teljesen simák, finomak. A bőrirritáció teljes mértékben elkerülhető, a tűk orvosi acélból készülnek, melyek a pigmenteket pontszerűen juttatják a bőrbe.

A PUREBEAU pigmentek az EU-ban végzett bőrgyógyászati tesztek során mindig a legjobb minősítést kapják. Egyedülállóan széles színskála áll rendelkezésünkre, hogy a legmegfelelőbb árnyalatot tudjuk kiválasztani, egyénre szabottan.